Σελίδα 2 από 13 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 11 έως 20 από 123

Θέμα: Παγκρήτια Πολιτεία

Περιοχή
    Gaza, Palestine

Προεπιλογή

Που 'σαι βρε σεπερντμπε και σε χασαμε; Δεν πιστευω να εβγαλες τον σκωλικοειδιτη σου και να χαθηκες γι αυτο...Ελα να το φατε το κραξιματακι σας: Ακου ερευνα που εβγαλαν στο φορουμ τους!!! Αν εχεις ή οχι βγαλει τον σκωλικοειδιτη!!! Και μην πεις οτι ενας εκανε την λαλακια, γιατι εχει 8 "Ναι" και 32 "Οχι"...Γι αυτο δεν πολεματε βρε; Ειστε σκωλικοειδιτοπονεμενοι;

Προεπιλογή

Γέρο crux πες μου σε παρακαλώ γιατί πετάξατε έξω τον κακόμοιρο τον c-sakis?
    Και μην μου πεις ότι δεν ήταν ενεργός.....Θα σε μαλώσω....Τα grepolis stats θα σε διαψεύσουν?
    Τι έκανε ο κακόμοιρος?Πήρε μια πόλη από εμάς και μετά εμείς του πήραμε 2 και σε εξέγερση άλλες 2?
    Είναι που δεν πετάτε συμμάχους σας έξω όταν χάνουν πόλεις....

Περιοχή
    Gaza, Palestine

Προεπιλογή

Κι ομως Yiannis Kef(αλας υποθετω???), αν δεν ησασταν τοσο κλαψομ..........ην το πω παλι και δεν κλαιγοσασταν στο κεντρικο και δεν ειχαν απαγορεψει (παρανομως φυσικα αλλα δεν μαμιεται) την δημοσιευση φυλετικων φορουμ, δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα να σου μοστραρω το φορουμ μας να δεις οτι απο τις 12/9 και επι 48 ωρες ο παιχτης αυτος δεν απαντουσε σε μηνυματα μας. Εν αντιθεσει με τη φυλη σας ("φυλη"...λεμε και καμια λαλακια που και που) που θυμιζει χριστουγενιατικο δεντρο απο τις πρασινοκοκκινοκιτρινες τελειτσες οι mapes εχουμε επιλεξει μονο ενα χρωμα και αυτο ειναι το πρασινο. Εχασε 2 πολεις-δεν απαντησε στο φορουμ-εφυγε. Συνοπτικες διαδικασιες που ακολουθουνται απο την πρωτη μερα των mapas.
    Παντως καϋμος κι αυτος ε; Μολις καταφερετε και μας παρετε 1-2 πολεις να τρεχετε κατευθειαν στο κεντρικο να καμαρωσετε! Εμεις τι επρεπε να κανουμε δηλαδη που σας εχουμε ηδη παρει 10 σε 13 μερες μεσα; Αλλα θα μου πεις, το οτι σας παιρνουμε πολη οποτε γουσταρουμε ειναι κατι το φυσιολογικο, το να μας παρετε πολη ειναι οντως κατορθωμα!

Προεπιλογή

Αγαπητέ μου μαριονετάκο
    το Kef είναι από το κεφι που κάνω όταν σας ακούω να παραμυθιάζετε τον κόσμο.
    010-09-14 c-saki The Mapa show 633. 39,230 5 15,674 9,107 6,567
    2010-09-13 c-saki The Mapa show 534. 42,767 6 14,666 9,107 5,559
    2010-09-12 c-saki The Mapa show 534. 41,929 6 12,646 8,628 4,018
    2010-09-11 c-saki The Mapa show 544. 40,474 6 12,470 8,628 3,842
    2010-09-10 c-saki The Mapa show 729. 32,856 5 12,115 8,419 3,696

Αυτά είναι τα στατιστικά του παίκτη που σε εκθέτουν.Ο παίκτη σας ανέβαζε πόντους καθημερινά από 10/9 μέχρι και 13/9 που έχασε δυο πόλεις του.
    Τώρα γιατί δεν σου απαντούσε και καλά στο φόρουμ είναι θέμα εσωτερικής σας πειθαρχίας.

Θα σου βρω και άλλα παραδείγματα,για το πως μεταχειρίζεστε τους παίκτες σας.

Πλέον δεν πείθετε κανέναν....

Υ.Γ:ωραίο το κόλπο με τον διπλό λογαριασμό του Oldman2012/Oldwoman2012,προφανώς ο παίκτης έχει πολλές υποχρεώσεις στον delta

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Yiannis Kef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητέ μου μαριονετάκο
    το Kef είναι από το κεφι που κάνω όταν σας ακούω να παραμυθιάζετε τον κόσμο.
    010-09-14 c-saki The Mapa show 633. 39,230 5 15,674 9,107 6,567
    2010-09-13 c-saki The Mapa show 534. 42,767 6 14,666 9,107 5,559
    2010-09-12 c-saki The Mapa show 534. 41,929 6 12,646 8,628 4,018
    2010-09-11 c-saki The Mapa show 544. 40,474 6 12,470 8,628 3,842
    2010-09-10 c-saki The Mapa show 729. 32,856 5 12,115 8,419 3,696

Αυτά είναι τα στατιστικά του παίκτη που σε εκθέτουν.Ο παίκτη σας ανέβαζε πόντους καθημερινά από 10/9 μέχρι και 13/9 που έχασε δυο πόλεις του.
    Τώρα γιατί δεν σου απαντούσε και καλά στο φόρουμ είναι θέμα εσωτερικής σας πειθαρχίας.

Θα σου βρω και άλλα παραδείγματα,για το πως μεταχειρίζεστε τους παίκτες σας.

Πλέον δεν πείθετε κανέναν....

Υ.Γ:ωραίο το κόλπο με τον διπλό λογαριασμό του Oldman2012/Oldwoman2012,προφανώς ο παίκτης έχει πολλές υποχρεώσεις στον delta

ακριβως γι αυτο που ειπες..για θεμα εσωτερικης πειθαρχιας διωχτηκε...
    κεφαλα ΔΕΝ ξερεις τι σου γινεται...σταματα πριν γινεις ρεζιλι..μονο αυτο σου λεω!

Περιοχή
    Gaza, Palestine

Προεπιλογή

Αγαπητέ μου μαριονετάκο
    Ουαου, αυτο ηταν το πιο τρυφερο πραγμα που μου εχουν πει! Mapes!!! "Τα λουλουδια στην κυρια απο μενα" που τραγουδαει και ο ΛΕ-ΠΑ

το Kef είναι από το κεφι που κάνω όταν σας ακούω να παραμυθιάζετε τον κόσμο
    Ααα, δεν βγαινει απο το "κεφαλας". Οκ, για λεγε λοιπον χαχανουλη; Ελεγες...

Αυτά είναι τα στατιστικά του παίκτη που σε εκθέτουν.Ο παίκτη σας ανέβαζε πόντους καθημερινά από 10/9 μέχρι και 13/9 που έχασε δυο πόλεις του
    Ειπα πουθενα εγω οτι ηταν ανενεργος; Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι δεν απαντησε στο φορουμ...Αλλα καταλαβαινω, ουτε εσυ τα πας καλα με την αναγνωση ε; οκ, κατανοητο, θα προσπαθησω να ειμαι πιο αναλυτικος την επομενη φορα, ξερεις:
    08:00 ο παιχτης μου εκανε μαμ
    08:15 ο παιχτης μου επλυνε τα δοντακια του με κολυνος
    08:30 ο παιχτης μου εβγαλε το βρακακι του
    08:32 ο παιχτης μου εκανε κακακια του, και ουτω καθ' εξης...ναι; μονο μην μου στεναχωριεσαι και μου χαθεις και εσυ απο το κεντρικο σαν τους υπολοιπους της ΠΑΓΚΡΗΙΤΙΑΣ

Τώρα γιατί δεν σου απαντούσε και καλά στο φόρουμ είναι θέμα εσωτερικής σας πειθαρχίας
    Α στα διαλα! Το καταλαβε βρε!!! Οριστε ρε Βαγγελη που μου ελεγες οτι ειναι γροθος! Οριστε το καμαρι μας, το καταλαβε! Ευγε νεε μου!

Θα σου βρω και άλλα παραδείγματα,για το πως μεταχειρίζεστε τους παίκτες σας
    Ναι αλλα σε παρακαλω, τις ανατριχιαστικες λεπτομεριες με τα μαστιγια και τις χειροπεδες μην τις αποκαλυψεις...Εχουμε μεν σ/μ τασεις (γι αυτο αλλωστε ασελγουμε σε καθε παγκρηιτιο που βρισκουμε στο διαβα μας) αλλα πανω απ' ολα ειμεθα ντροπαλοι, ναι;

Πλέον δεν πείθετε κανέναν
    Ναι, ξερω, δεν εχουμε την πειθω σας σαν το εννιαχρονο που οπου σταθει και οπου βρεθει λεει: "Τουλαχιστον εμεις, ειμαστε παρεακι!" Ακου δικαιολογια! Γιατι δεν μας το ειπατε βρε τοτε οτι μπηκατε σε πολεμικο παιχνιδι να παρεϊστειτε και εμεις περιμενουμε αδικα τοσο καιρο να πολεμησετε; Βγειτε και πειτε καθαρα: "Παιδια, ειμαστε ασχετοι με πολεμους και μπηκαμε στο γρεπολις να κανουμε παρεακι, σας παρακαλουμε, μην μας παιρνεται τις πολεις", να το καταλαβουμε...

ωραίο το κόλπο με τον διπλό λογαριασμό του Oldman2012/Oldwoman2012,προφανώς ο παίκτης έχει πολλές υποχρεώσεις στον delta
    Εμ, εσυ θα ξεφευγες απο τον κανονα...Ακου να δεις χαχανοπαιδο, για τετοια θεματα υπαρχουν αντμινς που -δοξα τον Αλλαχ- κανουν μια χαρα την δουλεια τους, δεν περιμενουν τον καθε πονεμενο λακαμα σαν του λογου σου να ανακαλυψει την αμερικη. Οσο κι αν το λες λοιπον, οσο κι αν σας βολευει να το πιστευετε (απο ανικανοτητα να παραδεχτειτε οτι εχετε φαει τοσες mapes που εχετε βαλει και στην κ@λοτσεπη) ολοι καταλαβαινουν πως μονο κατι κλαψομ.....ην το πω βγαινουν και κλαψουριζουν στο κεντρικο για τριπλοτετραπλοδιπλοκταπλο υς λογαριασμους. Ο "μαγκες" (και για να μην ευλογησω τα γενια μου, δες τους E.O.G. G.AMA.W.) ξερεις τι κανουν;
    Αλλα που να ξερεις, παγκρηιτιος εισαι...θα σου πω εγω λοιπον: Σκυβουν το κεφαλι, ισιωνουν το σβερκο και ντου. Κανουν αυτο που λεει το ονομα τους: G.AMA.νε... Δε πα να 'σαι διπλος, ημιδιπλος, υπερδιπλος, ντουλαπα, μπαουλοντιβανο, αποθηκη...ερχονται και Π.Σ.Π.Κ.Π.Σ.Σ. (stolen by Payl Janes). Οπως και οι mapes, αλλα ειπαμε, εσυ που να ξερεις απο αυτα, εισαι παγκρηιτιος...
    Αντε, κλαψουρισε κι αλλο. Τι αλλο σας κανουμε και σας ποναει; Ε;

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από platwn04 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω αυτο που ξερω να πω και ειδα ειναι οτι θα σας ελεγα μπραβο σας αν ειχατε τα %$@$#@$ να παιξετε τιμια. οσο δεν τα εχετε και παιζετε 30 παιχτες εναντιον ενος ,λυπαμε αλλα ειστε μεγαλες κοτες. το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να απειλειτε τους αλλους να ερθουν μαζι σας και οσοι δεν ερχονται κανετε υπουλες επιθεσεις. συνεχιστε ετσι οπως παιζετε και αφοθ κατακτησετε ολο το κοσμο γαμμα μετα παρτε και τους ξεφτιλες τους απαραδεκτους και αρχιστε να τρωγεστε μεταξυ σας.. νουμερα. εγς την πολη μου μπορει να την εχασα αλλα τουλαχιστον επαιξα τιμια καραγιοζηδες

Γιατι ριχνεις το επιπεδο που κραταει ο crux απο την αρχη του παιχνιδιου???λεει πουθενα φιλε μου οτι δεν επιτρεπετε να κανεις ομαδικες επιθεσεις>>???εσεις στην θ 45 κανατε 150 επιθεσεις σε 5 παιχτες,,,,,,μηπως ειναι τιμιες αυτες και δεν πιανονται???

Προεπιλογή

Στον πόλεμο δεν υπάρχει τίμιο και δίκαιο.
    Είναι «ο θάνατός σου ζωή μου».

Οπότε θα συμφωνήσω πως τα κλαμματάκια δεν έχουν κανένα νόημα σε αυτό το παιχνίδι, που ο θάνατος καραδοκεί κάθε στιγμή.

Αν χάνετε, βρείτε νέες στρατηγικές, οργανωθείτε καλύτερα, κάπου κάνετε λάθος.

Καλές μάχες να έχουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Επίδαυρος : 15.09.10 στις 11:29
    ΓΝΩΘΙΣΑΥΤΟΝ
    ΜΗΔΕΝΑΓΑΝ

Περιοχή
    Τριφυλία Μεσσηνίας

Προεπιλογή

ΡΕ ΤΑΣΟ...ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;

Περιοχή
    Gaza, Palestine

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από COF Reckless Fighter Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΡΕ ΤΑΣΟ...ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ;;;
    Λες ε; Τοτε δηλωνω απεριφραστα και με τον πιο κατηγορηματικο τροπο οτι:
    Το μαστιγιο με τις 9 ουρες, το δερματινο στρινγκ, ο καουτσουκ ντιλντο με την βεντουζα για το παραθυρο και τα μπλε χαπακια δεν ειναι δικα μου. Καποιος μπηκε στο σπιτι μου ενω εγω απουσιαζα και τα τοποθετησε επιμελως στο κατω συρταρι του κομοδινου μου....

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να αναρτήσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε απαντήσεις
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία