Δημοσκόπηση για λοιπά χαρακτηριστικά

Ψηφίστε για τα λοιπά χαρακτηριστικά


  • Σύνολο ψηφοφόρων
    362

DeletedUser

Guest
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ "ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ" Η' "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ", ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ GREPOLIS ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ "ΑΛΦΑ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ", ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ "ΓΑΜΑ" ΚΑΙ "ΔΕΛΤΑ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ "ΔΕΛΤΑ" ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΕΩΣ 100 ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ 300, 400 ΚΑΙ 5ΟΟ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΟ GREPOLIS, ΚΑΘΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΕΜΙΟΥΜ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ Η' ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΚΟΠΙΜΑ Η' ΟΧΙ, ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΒΑΡΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
Πολιορκία εννοείται παιδιά ...το κάνει πιο ενδιαφέρον....
και κάτι ακόμα όχι 100 άτομα συμμαχίες είναι πολύ μικρές...
 

DeletedUser

Guest
Νομίζω πως με τα τωρινά δεδομένα του Κόσμου Σίγμα και τα διαθέσιμα εργαλεία, η διαχείριση μεγάλων συμμαχιών είναι δύσκολη για τα μέλη της Διοίκησης. Μέχρι 100 μέλη είναι καλά, αλλιώς χρειάζεται η Διοίκηση να καταφύγει σε εργαλεία οργάνωσης εκτός του παιγνιδιού.

Για μένα, σε γενικές γραμμές, ο κόσμος Σίγμα είναι ένα καλό παράδειγμα - μπορεί να χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλός.
 

DeletedUser

Guest
Πολιορκία όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο αλλα επείδη δεν είναι τόσο περίπλοκο...(βέβαια αν μάθεις καιμε εξέγερση σιγά την διαφορά)
Και συμμαχία 150 πιστεύω είναι καλά... Αν είχε 50 αυτό θα ψήφιζα για να υπάρχουν πολλές συμμαχίες και να γίνετε καλό παιχνίδι...



Υπάρχει κάτι το μοραίο σε όλες τις σωστές αποφάσεις. Παίρνονται πάντα πολύ βιαστικά
 

DeletedUser

Guest
Να προσθέσω κάτι ακόμα:

Νομίζω πως ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ και ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ θα πρέπει να αναγγέλονται και να ξεκινάνε σχεδόν ταυτόχρονα, ώστε να μην εξαναγκάζονται οι παίκτες να παίξουν σε ένα κόσμο που δεν τους αρέσει, περιμένοντας τον επόμενο... Και απ' ότι βλέπω, οι ψήφοι είναι περίπου μοιρασμένοι στα ίσα.
 

DeletedUser

Guest
αν ειναι για γρηγορο κοσμο τοτε εξεργεση. το να χρειαζεσαι 12 ωρες για να παρεις μια πολη σε εναν αρκετα γρηγορο κοσμο δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ενας γρηγορος κοσμος θελει εξεργεση. εξαλου για να μπει καποιος σε γρηγορο κοσμο θα χρειαστει να εχει ωρα. απο την στιγμη που θα ειναι μεσα θα μπορει να αντιδραση στην εξεργεση. στην πολιορκια και να μην ειναι μεσα δεν θα γινει τιποτα. Το γρηγορο παιχνιδι θελει και γρηγορο τελος. Η πολιορκια δεν ειναι μια απο την καλυτερες επιλογες.
 

DeletedUser9060

Guest
όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα να σφαχτούμε λίγο ιδίως στο τέλος. έτσι και αλλιώς μετά από τόσα χρόνια οι ομάδες/κλίκες 5-10 ατόμων είναι δεδομένες,και αν μπει και κανας καινούριος ας μπει σε μια παρέα όχι σε μια τελειωμένη ακαδημία ανενεργών& διπλών λογαριασμών μέχρι να γίνει και αυτός ανενεργός.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser13211

Guest
ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ.... 8 ωρες και γεια σας!!! απλα πραματα!!! οσο για τα μελη... απο 300 και πανω!!!
 

DeletedUser13211

Guest
Δεν έχετε καταλάβει τι γίνετε? Οτι δεν συμφέρει οικονομικά την εταιρεία, βγαίνει από τις δημοσκοπήσεις μη τυχόν και το ψηφίσουν μερικοί και μετά δεν ξέρουν τι να μας πουν που δεν θα το βάλουν!!!! Πέφτει χοντρό δούλεμα από τους Γερμανούς μου φαίνεται.... Καλά κρασιά....

+1 ετσιιιιιι....
 

DeletedUser

Guest
+1 ετσιιιιιι....
Συμφωνώ κι εγώ. :d

Στο θέμα Εξέγερση - Πολιορκία, έχω να παρατηρήσω πως η πρακτική έχει δείξει, πως μόνο μ' Εξέγερση γίνεται ομαδικό παιχνίδι (γι αυτό και τη ψήφισα).
Με Πολιορκία, καταλήγουμε να παίζουμε στο στυλ του μοναχικού λύκου. Οι συμμαχίες δε παίζουν μεγάλο ρόλο.
 

DeletedUser12237

Guest
το οριο για τα μελη της συμμαχιας καλυτερα να ειναι 500 ολες οι ταχυτητες (εμποριου κ.τ.λ) να ειναι 3. Η πολιορκια ειναι η κατακτηση σωστα? γιατι αμα ειναι η κατακτηση θα ηταν πιο ευκολο να κατακτας πολεις. Παντως ψηφησα εξεργεση γιατι σε ολους τους κοσμους σχεδον που παιζω εχω εξεργεση :d
 

DeletedUser12964

Guest
[8ea]Όσον αφορά τις επιλογές του ηθικού και της συμμαχίας 50 μελών, ήταν καθαρά δικό μου λάθος, που έγινε για κάποιους λόγους που δεν είναι απαραίτητο να τους εξηγήσω.[/8ea]

οκ μην μας εξηγεις αλλα τουλαχιστον βαλτο απο την αρχη γιατι πεταξες στα σκουπιδια την ψηφο αρκετων απο εμας.
 

8EAGENHS

Forum Leader
[8ea]Οι ψήφοι του ηθικού είτε πετάχτηκαν είτε όχι, ένα και το αυτό.
Οι 10 ψήφοι που είχε η συμμαχία των 50 μελών άντε να πάνε στα 100 μέλη.
Από εκεί και πέρα το βασικό μας θέμα που είναι η ταχύτητα του κόσμου δεν νομίζω να επηρεάζεται.[/8ea]
 

DeletedUser

Guest
να ρωτησο κατι ηθικο γιατι δεν δειχνει αν θελουμε η αν οχι ;
 

DeletedUser

Guest
[kni]
Το ηθικό αφαιρέθηκε, διότι θα μπαίνει πάντα σε άνοιγμα νέου κόσμου.

[/kni]


με λιγα λογια μας λετε να σταματισουμε να παιζουμε μιας και μεγαλυτερο λαθος στο παιχνιδι απο το ηθικο δεν υπαρχει.

αν κατι πρεπει να αφαιρεθει απο το παιχνιδι σε ΟΛΟΥΣ τους νεους κοσμους ειναι το ηθικο.
 

DeletedUser12395

Guest
να ρωτησο κατι ηθικο γιατι δεν δειχνει αν θελουμε η αν οχι ;

[art]Διότι όπως είπε και ο [kni]knightmergr[/kni] η εταιρεία αποφάσισε να μπαίνει πάντα σε νέους κόσμους. [/art]
[kni]
Το ηθικό αφαιρέθηκε, διότι θα μπαίνει πάντα σε άνοιγμα νέου κόσμου.

[/kni]
 

DeletedUser10493

Guest
Αφου τό έψαξα λίγο, αποφάσισα ότι, αφού όπως φαίνεται θα γίνει ταχύτα 3 ο κόσμος, θα ήταν καλύτερη η εξέγερση....
Όσο για την συμμαχία, όσο λιγότερα μέλη, τόσο το καλύτερο...
 

DeletedUser13623

Guest
υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει μπονους η ηθικο?
 
Κορυφή