Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ETA ΤΗΕ LEGEND

  • Δημιουργός θέματος vtanidis
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Guest
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ THE LEGEND HORNET08 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΣ 6 ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.
 

Jailbreak

Άρμα
χωρις να θελω να σε προσβαλω φιλε....
σε μια συμμαχια οταν μπαινουμε
κοιταμε
να ειμαστε ενεργοι
να παιζουμε ομαδικα
και να βοηθαμε την συμμαχια
................
αν εσυ δεν ησουνα ενεργος,δεν βοηθουσες τους συμμαχους σου και απλα μπηκες σε μια συμμμαχια για να λες οτι μπαινω κανω 5 κλικ και βγαινω.....ε και εγω συνχαιρω τον ιδρυτη σου.....!

τωρα αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω ενα εχω να σου πω....ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
 

DeletedUser

Guest
συμφωνω φιλε μου σε αυτο που λες, αλλα οταν δεν ειναι ενεργος ενας παιχτης αντι να τον διωξουμε......δεν βαζουμε τους συμμαχους ή την υπερ συμμαχια να τον κανει επιθεση-κατακτηση; να τον σβινουμε το θεμα με το παραπονο που ανεβαζει στο φορουμ της συμμαχιας και να μην δινοται ποτε εξιγησης; εγω ανεβαζα και αυτος εσβηνε και να γινεται επιθεση μονο απο εναν παιχτη. που σημαινει η διπλο λογαριασμο η εχει κοινο συμφερον με αυτον!!
αυτο εκανε ο ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ THE LEGEND HORNET08. και εχω αποδειξης για αυτο. οτι και αν ανεβαζα το εσβηνε μεχρι που εδιωξε απο την συμμαχια μολις πηρε την τελευταια μου πολη απο της 6
 

Jailbreak

Άρμα
κοιτα λιγο να δεις....
εχω κανει σε 3 κοσμος ιδρυτης και μαλιστα συμμαχιες που καθαρα ηταν κ ειναι πρωταγωνιστικες
λοιπον ακου....
οταν αναπτυσεσαι σε μια συμμαχια και καποτε ο ιδρυτης θεωρησει οτι εισαι βαρος σε αυτην ειτε στην αναπτυξη της ειτε σε οτιδηποτε αλλο....ειναι στο χερι του ειτε να σε διωξει απο την συμμαχια ειτε να σου παρει της πολεις που καθαρα ανηκουν σε αυτην(συμμαχια)
τωρα παραπερα δεν εχω αποψη επι του θεματος διοτι δεν παιζω σε αυτον τον κοσμο....
τωρα αν εχει υπονεια για διπλους λογαριασμους και τα λοιπα η ομαδα διαχειρησεις θα σε βοηθησει περισσοτερο απο το να καθεσαι και να ποσταρεις στο εξωτερικο φορουμ...
κανε τικετ...!!
 

DeletedUser

Guest
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΥΦΗΣΤΑΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
 

BASKETBOY

Άρμα
Nα σου απαντήσω εγώ που είμαι στον κόσμο Έτα. Πώς και δεν είδε ποτέ κανείς μας ένα ποστάρισμά σου? Πώς και δεν έλαβε ποτέ κανείς μας μια θεϊκή σου στην καλύτερη περίπτωση? Μέλος συμμαχίας σημαίνει συμμετέχω, συμβάλω και βοηθάω. Όχι κρύβομαι πίσω από την σημαία της, κάνω το παιχνίδι μου αλλά όταν βρεθώ σε δύσκολη θέση θα φωνάζω βοήθεια. Είναι ξεκάθαρο σε όλους τους συμμάχους σε όλους τους κόσμους πως όποιος δεν συμμετέχει απλά του παίρνουν τις πόλεις. Στο φόρουμ φάνηκες μόνο όταν δέχτηκες επίθεση. Κλασσική τακτική όσων κρύβονται κάτω από μια σημαία. Ελπίζω αν αποφασίσεις να ξαναμπείς σε συμμαχία να είσαι πιο ενεργό μέλος, αν είσαι ήδη πρόσεξε πως συμπεριφέρεσαι στους συμμάχους σου. Αλλιώς με μαθηματική ακριβεια θα ξαναπάθεις τα ίδια σε όποιον κόσμο και αν παίζεις.
 

DeletedUser

Guest
ΒΑΣΚΕΤ ΒΟΥ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΗΦΘΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ.ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΗΧΘΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΗΧΘΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΕΙΛΗ ΥΛΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΗ ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΑΚΟΥΣΗ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΕΣ .ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΕΛΕΤΣΕΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ .ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
 

BASKETBOY

Άρμα
Δεν υπάρχει σύμμαχος που να έχει ποστάρει στο φόρουμ για να ζητήσει το οτιδήποτε και να μην το έχει πάρει και με το παραπάνω. Ο συγκεκριμένος που παραπονιέται ούτε εκεί φάνηκε, ούτε για να ζητήσει κάτι από μας. Για αυτό λέω θυμούνται την συμμαχία μόνο όταν χάνουν πόλη. Μιλάω για ενεργό μέλος της συμμαχίας ως προς όλες τις διαστάσεις της έννοιας. Ακόμη και παίκτης με πόλη 175 πόντων, δλδ νεοεισερχόμενος, μπορεί να είναι ενεργό μέλος και να συμμετέχει στο φόρουμ της συμμαχίας είτε με απορίες, είτε ζητώντας ύλες ή θεϊκές για την ανάπτυξή του, είτε κάνοντας και χαβαλέ σε κάποιο θέμα που υπάρχει. Αυτό θα πει ενεργό μέλος και όχι μόνο στέλνω άμυνες ή επιθέσεις. Δεν νομίζω κανείς να έχει την απαίτηση από έναν μικρό σε πόντους σύμμαχο και με λίγες πόλεις να βοηθάει όσο κάποιοι άλλοι, αλλά μια συμμετοχή στα κοινά μπορεί να την έχει. Παράλογο? Δεν νομίζω! Ενεργός? Ναι. Από εκεί και πέρα όμως και μια πόλη να έχεις, όταν βλέπεις κάποιον σύμμαχό σου να έχει ανάγκη, βρε αδερφέ, ένα γάμο θα του τον ρίξεις. Δεν καίγεσαι τόσο εσύ, όσο αυτός που χάνει την πόλη του. Παράλογο και αυτό? Δεν νομίζω.
 

DeletedUser8127

Guest
καλησπερα και απο μενα ειδα οτι αναφερατε το ονομα μου.αγαπητε πρωην συμμαχε στην συμμαχια μας υπαρχουν 10 κανονες οι οποιοι πρεπει να τους σεβομαστε και να τους τηρουμε ενας απο αυτους εαν ειχες διαβασει ειναι απαγορευονται οι διπλοι λογαριασμοι.οταν η ενεργητηκοτητα καθε παιχτη ανεξαρτητος ποντων ειναι 0 ειναι φυσικο και επομενο να ληφθουν μετρα.δευτερον δεν νομιζω να σου πηρα εγω πολη η να σου εκανα επιθεση στο παιχνιδι.τριτον μπαναριστηκες για τον α/β λογο σε ειδαμε μπαναρισμενο με πενθημερο αποκλεισμο που σημαινει η διπλος λογαριασμος η απο αναφορα καποιου μηνυματος.οταν μπηκες μεσα δεν νομιζω να μου εστειλες καποιο μηνυμα να μου αναφερεις εμενα προσωπικα τον λογο του μπαναρισματος σου.οι φιλοι μου και συμμαχοι ιωνες σε θεωρησαν αμεσως κατασκοπο.συμμετοχη σου δεν υπηρχε πουθενα στο φορουμ.σεβαστηκα τον φιλο μου τον χρυσαφη και σε καλυψα αμεσως οταν μου το ζητησε και σε εβαλα στην συμμαχια μας και ηταν καθαρα για κρυψιμο επιδη ησουν μεσα στα κοκκινα.το διωξιμο απο την συμμαχια αφου εχασες και την τελευταια πολη απο τους ιωνες δεν μπορουσα να σεχω μεσα στην συμμαχια μας εφοσον εισαι κουμπαρος τους χρυσαφη αρα τριτωνας και οι τριτωνες χαρη στον δικο σας ιδρυτη μας εχουν κοκκινηση οποτε μπορεις να πας στην δικη τους συμμαχια.δεν μπορεις να καθεσε σε εμας και να δινεις πληροφορειες σε αλλες συμμαχιες.λυπαμε για οτι εγινε.καλη συνεχεια και καλες μαχες.
 

DeletedUser6835

Guest
το ρουφιανιλικι στον ετα παει συννεφο
σε μια συμμαχια υπαρχουν παρα πολλοι ρουφιανοι και διπλοι λογαριασμοι
 

DeletedUser8127

Guest
το ρουφιανιλικι στον ετα παει συννεφο
σε μια συμμαχια υπαρχουν παρα πολλοι ρουφιανοι και διπλοι λογαριασμοι
οτι μπορει κανει ο καθενας οταν το κανει επαγγελμα το παιχνιδι γιατι μονο ετσι μπορουν να κερδισουν με κοινοχρησιες λογαριασμων δεν μπορουν να παιξουν με εναν.κοιταξτε ποσοι ειναι μπαναρισμενοι στον κοσμο ετα και ποσοι ακομα θα γινουν φαντασματα σε λιγες μερες.
 

DeletedUser

Guest
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ Η ΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΗΨΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ.ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΑΧΙΑ ΣΟΥ? ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΠΛΟ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΞΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΕΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΑΝΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 15ΟΟΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΦΑΡΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΘΕΣΑ ΒΕΤΩ ΣΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΞΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΡΕΠΟΛΙΣ ΤΡΙΤΩΝΕΣ
 

DeletedUser8127

Guest
για διπλους λογαριασμους ανεφερε ο κουμπαρος σου οχι εγω και οτι αποδειξεις να τις φερει στην επιφανεια γιατι δεν εχει αποδειξεις οτι εχω αλλο λογαριασμο.μονο με τον δικο μου παιζω στον κοσμο ετα αλλοι ειναι αυτοι που παιζουν με διπλους καιγω δεν αναφερθηκα σε καποιον συγκεκριμενα.νομιζω μιλησα πολυ ξεκαθαρα για τους λογους .....αφου ειχα φτιαξει την συμμαχια μετα απο λιγες που σας κοκκινισαν οι ιωνες μου ζητησες να τον βαλω ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΤΩΝΑΣ.επισεις εγω δεν εχω θεμα μαζι σου μπορει εσυ να ξεχνας την λεξη φιλια εγω δεν την ξεχνω.τριτωνας δεν ξαναγινομαι για ενα και μονο λογο(ασεβια και υπερωψια αρχηγων) .θα τελειωσω στους *THE LEGEND* την δικη μου συμμαχια η οποια αγκαλιαζει αυτους που θελουν να παιξουν ΟΧΙ να κρυφτουν.απο την συμμαχια δεν εφυγα με εδιωξαν οι συμπεριφορες καποιων.το θεμα να κλεισει γιατι εχω να κολησω κατι επιθεσεις χαχαχαχα μπηκαμε για να παιξουμε......
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
O ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ"ΑΣΕΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΨΙΑ ΑΡΧΗΓΩΝ"ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 95 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝΩΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΗΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΕΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΨΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΧΟΡΝΕΤ 08.ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΤΑΝΙΔΙ.ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΝ ΙΩΝΩΝ .ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΠΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΗΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΝ ΙΩΝΩΝ "ΣΚΟΡΠΙΟΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ Ο ΔΙΑΓΟΛΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΝΙΔΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΡΕΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ.
 

DeletedUser8127

Guest
κρατα το διαλογο και οτι αλλο θες δεν υπαρχει θεμα χρυσαφη τον διαλογο τον ξερω πριν απο σενα(και εδω αποκαλυπτεσαι οτι ησασταν κατασκοποι).ισα ισα που κρατησε συντροφια στον φιλο σκορπιο ολη νυχτα......δες τι ωρα ειναι,,,,,ειμαστε ακομα εδω....και ενα συγχαρητηρια στους γαλατες που για ακομα μια φορα καταφεραν με την ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ να ξεμπαναρουν τους δυο διπλους λογαριασμους τους (ΑΝΝΙΒΑΣ ΒΡΑΚΑΣ Κ ΛΑΒΑΓΙΕΣΟΣ) ε βεβαια παμε για κυριαρχια τωρα βαζουμε ολα τα μεσα..............
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Guest
το οτι δεν εχεις μπεσα για αλλη μια φορα φανικε. ποιους γαλατες και φαντασματα μιλας. αλλα σε ρωτανε και αλλα απαντας οτι θυμασαι χεραισε. οπως ρουφιανεψες τον αρχηγο σου στους τριτωνες και δεν θελει να σε βλεπει μπροστα του το ιδιο θα κανεις και εδω. πουλας ολους τους συμμαχους σου για να παρεις της πολης. και παντα παιζεις παιχνιδια εις βαρος αλλον. οπως εκανες και στους τριτονες
 

DeletedUser8127

Guest
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νομιζω οτι εχω απαντησει σε ολα κυριοι κατασκοποι και επιτελους αποφασισε με ποιον απο τους δυο λογαριασμους θα απαντας...γινεστε ρεζιλι δημοσιος.εγω οπως βλεπετε παιχνιδι παιζω. εσεις ασχοληστε.......
 

DeletedUser

Guest
ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που μπαίνω στην κουβέντα σας αλλα να σου θυμίσω κώστα ότι ακριβώς τα ίδια έλεγες για την δικιά μας συμμαχία ότι θα μείνεις μέχρι τέλος σε μας αλλα δεν ειναι αυτο το θέμα....δεν δέχομαι σαν δικαιολογια οτι έφυγες απο μας επειδη σε πείραξε ο κώστας η ακομη και ο παναγιώτης.... νομίζω οτι σου φέρθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ακόμη και για τους γαλατες που αναφέρεσαι σου φέρθηκαν σωστα και μάλιστα ΠΟΛΥ σωστα... εφυγες απο τις άλλες θάλασσες στις πλάτες των γαλατών δεν πιστεύω να λέω ανοησίες..έχουμε μιλήσει πάρα πολλες φορες για διάφορα... θυμάσαι πόσα πράγματα εχουμε πει?? ποιος σου έμαθε να παίζεις το γρεπολις? είναι ενας άνθρωπος ο οποιος εσυ τώρα κατηγορεις... για ποιον λόγο να έχουμε κατάσκοπο μεσα στην δικια σου συμμαχία?ποιο πιθανο το έχω να έχεις εσυ σε μας... δεν εχεις κατι που θέλουμε να μαθουμε... σε ξέρουμε...
 

DeletedUser6835

Guest
στα λογια μου ερχεσε ειναι ο μεγαλυτερος ρουφιανοκοσμος που εχω δει ποτε
 

DeletedUser

Guest
Δεν τα βάζω με κανεναν για να ξεκαθαρίσω την θέση μου απλά μου την δίνουν οι άδικες κατηγορίες...Ο hornet δαγκώνει το χέρι που τον μάζεψε και ρίχνει κατηγορίες του αέρα...δεν μπορεί να υποστηρίξη τίποτα απο αυτα που λεει.. βάζει διχώνιες ανάμεσα σε άτομα και μετα...μην τον είδατε.. μπαινει σε μια συμμαχία και τα κάνει μαντάρα... ήταν σε μας καιρο καιο τι καταφερε? απλά να φύγει...Ηθελε άτομα μαζί του απο μας... και τελικα? έμεινε μονος του με όλους ΕΜΑΣ απέναντι του... όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα...
 
Κορυφή